Foto’s PMU voor | na

Salon
8 december 2017

Foto’s PMU voor | na

 

Op deze pagina ziet u voor/na foto’s van verschillende toepassingen van Permanente Make Up.

Voor een (gratis en vrijblijvend) intakegesprek of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij leggen u een persoonlijk gesprek graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Bij elke behandeling voor Permanente Make Up maken we allereerst kennis met elkaar en volgt er een duidelijk én uitgebreid intakegesprek. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. Daarbij wordt er eerst voorgetekend en veel met u overlegd om een eerlijk advies te kunnen geven. Wat wilt u bereiken met de Permanente Make Up? Waarom wilt u Permanente Make Up? Welke vorm past het beste bij u? En uiteraard welke kleur?

De gehele behandeling, inclusief intake-gesprek, verdoving en pigmenteren duurt ongeveer 1,5 uur. Meestal is de pigmentatie direct na het zetten iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, het deels zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met wat schilfers. Na deze afstotingsfase ziet de pigmentatie er wat licht uit. Daarom moet er een nabehandeling plaatsvinden.

De Permanente Make Up behandeling omvat 2 behandelingen. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Meestal is het resultaat na de tweede behandeling goed en blijft het pigment 1-1,5 jaar aanwezig. Er zitten minimaal 4 weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt namelijk ruim 30 dagen. Bij een nabehandeling moet daarmee rekening gehouden worden.

Na de behandeling krijgt u een verzorgende créme mee naar huis, welke u dient te gebruiken. Ook ontvangt u een overzicht van de nazorg-instructies en informatie over risico’s.