Verwijderen PMU

Verwijderen van PMU

 

PMU wenkbrauwen €75,-

PMU eyeliners €75,-

PMU lips €75,-

 

Heeft u spijt van uw permanent make up? Dan kan onze laser-specialiste u goed adviseren en u erbij helpen om hiervan af te komen!

De onderstaande aandoeningen kunnen we met onze Nd Yag laser vrij gemakkelijk verwijderen:

  • foutieve permanent make up, op wenkbrauwen, ogen of lippen
  • pigmentvlekken, (ook wel lever-, zonne- of ouderdomsvlekken genoemd) in het gezicht, op onderarmen, handruggen en decolleté

Wij werken met de nieuwste generatie Nd Yag laser waarmee de beste resultaten worden behaald. Daarnaast zijn de nadelige gevolgen van een laserbehandeling (littekens, donkere vlekken als hyperpigmentatie of witte vlekken als hypopigmentatie) met onze laser tot een minimum beperkt. Zo werken we doelgericht, met een maximaal resultaat.

De Nd Yag laser is daarom ook bij uitstek geschikt voor het verwijderen van foutieve permanente make-up!

 

Hoe werkt het?

De zeer smalle laserbundel richt zich met veel precisie op het doelorgaan van het te behandelen gebied. De pigmenten worden door de hitte gefragmenteerd (verpulverd) en daarna voor een groot deel direct door de huid afgevoerd en deels door het lichaam via het lymfesysteem en soms via de huid (korstje). De laser werkt op een golflengte van 1064 nm, met een heel korte laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden en is nagenoeg pijnloos.

Voorafgaand aan de behandeling houden we een uitgebreid intakegesprek om te bekijken of u geschikt bent voor behandeling met de Nd Yag laser. In sommige gevallen kan het zijn dat wij u weigeren te behandelen, bijvoorbeeld in het geval van zwangerschap, overgevoeligheid voor licht (foto allergisch), een actief herpes virus of een andere medische reden. We kunnen u dan wel goed adviseren voor een andere, minstens net zo effectieve, maar mildere behandeling te kiezen. Hierbij kunt u denken aan een vloeistof welke we in de huid aanbrengen, welke het teveel of verkeerde pigment uit de huid trekt. Dit alles zonder littekens!

 

De behandeling

Vaak is bij kleinere gebieden 1 behandeling voldoende, bij grotere gebieden kunnen 2-8 behandelingen nodig zijn om het geheel te laten verdwijnen. De grote verschillen zijn echter afhankelijk van de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid ingebrachte kleurstof en de persoonlijke constitutie van de huid. De tussenperiode tussen twee behandelingen is 4-10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Tijdens de behandeling dragen u en de behandelend specialiste een beschermende bril, om schade aan de ogen te voorkomen.

 

Na de behandeling

Direct na de behandeling zal er op de plaats van het behandelde gebied een witte waas te zien zijn, dit is “lasersnow” of “frosting”, een normale reactie van de huid. Deze trekt na een aantal minuten weg. Er kan een lichte zwelling optreden en de huid kan licht tintelen. Ook is het verschijnen van wat bloedpuntjes heel normaal. De reparatietijd (ookwel downtime) van de huid is minimaal, waardoor uw huid snel herstelt. Het is tot 8 weken na de behandeling niet toegestaan de huid bloot te stellen aan sauna, zonnebank of zon. Het gebruik van een goede sunblock (SPF 50) is sowieso een absolute vereiste!

 

                 

 

Foto links, van boven naar beneden: Vóór de behandeling, direct ná de behandeling (frosting) en resultaat na 1 behandeling.

Foto rechts: Resultaat na 3 behandelingen, verwijderen van hardnekkig zwart tattoo-pigment en corrigeren van de vorm.