Alopecia | Trichotillomanie

 

Alopecia

Wanneer deze auto-imuun haarziekte is geconstateerd, gaat er een heleboel door u heen. Vooral onzekerheid en negatieve emoties laten een diepe indruk achter. Een PMU kan hierbij het leed wat verzachten. Door een subtiele eyeliner aan te brengen, gaan de ogen weer spreken. Door zachte, natuurlijke eyebrows aan te brengen, krijgt u uw gezicht weer een beetje terug. Er kan op elk moment gestart worden met de PMU behandeling. Uit ervaring blijkt dat na het pigmenteren van een eyeliner, er zelf weer wat wimpers gaan groeien. Er wordt goed gekeken naar hoe de haartjes voorheen zaten en aan de hand van oude foto’s kunnen we een gezicht weer compleet maken. Uiteraard is uiterste discretie hierbij gegarandeerd. Omdat alopecia een immuunstoornis is, zijn er vaak 1 of 2 behandelingen extra nodig. De huid stoot namelijk een groot deel van het pigment meteen af. Dat is geen probleem, maar het hele proces van PMU zal dan wat langer duren.

 

Trichotillomanie – TTM

Wanneer u last heeft van de dwangstoornis TTM, kan PMU u een heel eind helpen. Het camoufleert de haartjes die u heeft uitgetrokken, mensen zullen niet zien dat er haren ontbreken. Het helpt u misschien ook beter om eraf te blijven, want als de eyebrow er eenmaal opzitten, is er vaak minder behoefte om te trekken. U zult ze waarschijnlijk zó mooi vinden, dat u er nieteens aan wilt plukken. Let wel dat er een genezingstijd bestaat van ca. 5 dagen. Gedurende de genezingstijd mag u de wondjes absoluut niet aanraken. Zie ook de nazorginstructies.

Indien u nog oude Permanent Make Up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.

 

                

 

Filmpje Eyebrow Combinatie Hairstrokes en Shadow

 

Bij deze wenkbrauwen is de combinatie techniek shadow en hairstrokes 3D gebruikt voor een natuurlijk resultaat.

 

Meer foto’s van voorbeelden van Permanente Make Up kunt u vinden bij Foto’s PMU voor | na.