Lipliner | Lightner

 

Lipliner contourlijn €345,-

Lip lightner €345,-

 

Permanent Make Up kan de lipcontour een natuurlijke aanvulling geven of extra accentueren. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen.

Voor de lippen kunt u kiezen voor een echte lip liner in de gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lip liner die een ‘vage’ lipcontour geeft.

Bij de lip-lightner behandelingen worden de lippen eerst voor-behandeld met een licht pigment, zodat de gewenste lipkleur ook daadwerkelijk de kleur wordt welke het moet zijn. Denk hierbij aan blauwe of rode verkleuringen in de huid, die met een gewoon lip-pigment niet kleurvast en dekkend genoeg zijn. Hierdoor komt de lipverkleuring alsnog door de huid heen. Dat is natuurlijk niet zo mooi! Ook een vage contourlijn of kleine littekens in de lip kunnen door deze behandeling gecamoufleerd worden.

 

Voor wie?

Wanneer u last hebt van een koortslip zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Een koortslip wordt veroorzaakt door het Herpes Simplex virus. Als u éénmaal een koortslip hebt gehad, blijft u altijd drager van dit virus. Als uw lippen genezen zijn, trekt het virus zich terug in de lymfeknopen. Op het moment dat uw afweermechanisme verzwakt is of onder druk staat, zal het virus weer in de lip actief worden en een koortslip veroorzaken. Wanneer u drager bent van het herpes simplex virus, dan kan het zijn dat de lipliner minder goed, of zelfs helemaal niet pakt. Vaak is de PMU behandeling ook een stuk pijnlijker dan normaal. Gedurende een uitbraak heeft het geen zin om te pigmenteren, de koortslip moet eerst geheel genezen zijn.

Er zijn een aantal handige tips tegen een uitbraak: ten eerste dient u vooraf een kuur L-Lysine (aminozuren preparaat mét vitamine C, welke het imuunsysteem sterk ondersteunen) te slikken. Dit kunt u krijgen bij de apotheek of betere drogist en u dient tenminste 7 dagen 1000 mg L-Lysine te slikken, vóór u de lip-behandeling ondergaat. Ten tweede wil een goede koortslip crème smeren (beginnen met smeren één week voorafgaande aan de behandeling) én een extra vitaminen-boost vaak helpen bij het bestrijden van een koortslip.

 

Wat te doen na de behandeling?

Het kan zijn dat de PMU behandeling toch een reactie van het herpes simplex virus oproept, in dat geval kan de huisarts je helpen met een recept voor een zachte antibiotica. Bij een verleden van een regelmatige koortslip (méér dan 10x per jaar) raden we een PMU behandeling van de lippen af. De kans is dan te groot dat er een uitbraak zal volgen, wat het resultaat sterk beïnvloed.

Indien u nog oude Permanent Make Up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.

 

                

 

                

 

Meer foto’s van voorbeelden van Permanente Make Up kunt u vinden bij Foto’s PMU voor | na.