Kleur Correctie

 

Heeft uw oude Permanent Make Up een vage kleur gekregen? Is de oorspronkelijke kleur verkleurt in groen / grijs / oranje / grijs / blauw / rood? Of is de oorspronkelijke PMU in zijn geheel niet meer naar wens?

Waarschijnlijk is het tijd voor een correctie van uw oude PMU kleur. Deze behandeling bestaat uit één of twee behandelingen waarbij de oude kleur door middel van een complementaire kleur wordt gecorrigeerd óf in zijn geheel wordt verwijderd door de Nd Yag laser.

Sommige pigmenten hebben de neiging om te verkleuren in de huid. Dit is afhankelijk van een aantal factoren: oxidatie van het pigment, interactie tussen verschillende pigmenten, veranderingen van additieven, UV-licht en bijvoorbeeld de afbraak door bepaald enzymen in de huid. Het is van groot belang dat een PMU specialiste veel verstand heeft van kleurenleer, zodat deze fout in eerste instantie niet gemaakt word!

In het uiterste geval kan het oude pigment bijna helemaal uit de huid gehaald worden door de Nd Yag Laser. Dit is een proces wat veel tijd in beslag neemt, maar gelukkig is het niet onmogelijk! Ook kunnen eventuele kleine correcties van de vorm hersteld worden. Bedenk wel dat hier meerdere behandelingen voor nodig zijn.

Indien u nog oude Permanent Make Up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.

 

                

 

Foto links, van boven naar beneden: Vóór de behandeling, direct ná de behandeling (frosting) en resultaat na 1 behandeling.

Foto rechts: Resultaat na 3 behandelingen, verwijderen van hardnekkig zwart tattoo-pigment en corrigeren van de vorm.

 

Meer foto’s van voorbeelden van Permanente Make Up kunt u vinden bij Foto’s PMU voor | na.