Eyebrow Shadow | Ombre

 

Eyebrow shadow | Ombre €350,-

 

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met Permanent Make Up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw eigen wensen en de natuurlijke wenkbrauw. Met de inschaduwtechniek wordt de bestaande wenkbrauw transparant óf zacht ingeschaduwd, waardoor er een soft look onstaat. Voor de wat karakteristieke en meer uitgesproken look kan er ook gekozen worden voor een dicht ingeschaduwde wenkbrauw. Deze wenkbrauw is veel zwaarder en heeft een meer kunstmatiger uiterlijk dan de soft look.

Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met Permanent Make Up worden gecamoufleerd. Heeft u altijd erg veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Dat wordt dit met Permanente Make Up weer volledig hersteld. Wanneer u niet tevreden bent met de huidige vorm van uw wenkbrauwen of het zat bent om steeds een potloodje of sjabloon te gebruiken, dan is Permanente Make Up echt een uitkomst! Bekijk ook de Eyebrow Hairstroke techniek.

Indien u nog oude Permanent Make Up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.

De specialist zal bekijken of uw huid het meest geschikt is voor de Microblading techniek, de Hairstroke techniek, de Shadow techniek of een combinatie hiervan. Welke techniek voor u het meest geschikt is, zal besproken worden voorafgaand aan de behandeling.

 

                

Meer foto’s van voorbeelden van Permanente Make Up kunt u vinden bij Foto’s PMU voor | na.