Eyebrow Hairstroke 3D

 

Eyebrow hairstroke 3D €350,-

 

Afspraak maken

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met Permanent Make Up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de eigen wensen.

Heeft u altijd erg veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Dat wordt met Permanent Make Up weer volledig hersteld.

Wanneer u niet tevreden bent met de huidige vorm van uw wenkbrauwen of het zat bent om steeds een potloodje of sjabloon te gebruiken, dan is Permanente Make Up echt een uitkomst!

Eventuele littekens kunnen hierdoor ook bijzonder fraai en zeer eenvoudig worden gecamoufleerd.

Hairstrokes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make Up is een speciale naaldmodule gecombineerd met dé hairstroke techniek (een gecompliceerde polsbeweging) nodig, het pigmenteren gebeurd dus ook d.m.v. het apparaat. Met een speciaal ontworpen naaldmodule worden in een oogwenk mooie wenkbrauwen gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun en niet van echt te onderscheiden.

Bij deze techniek worden schetsen in de huid gezet waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot 2 jaar mooi. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos.

Dit maakt de Hairstroke techniek zó ontzettend uniek en onderscheidend van alle andere technieken! Bekijk ook de Eyebrow Shadow techniek.

Indien u nog oude Permanent Make Up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.

De specialist zal bekijken of uw huid het meest geschikt is voor de Microblading techniek, de Hairstroke techniek, de Shadow techniek of een combinatie hiervan. Welke techniek voor u het meest geschikt is, zal besproken worden voorafgaand aan de behandeling.

 

                

 

Meer foto’s van voorbeelden van Permanente Make Up kunt u vinden bij Foto’s PMU voor | na.