10 redenen voor Permanente Make Up

#1 — Ik bespaar elke dag kostbare tijd

“Elke ochtend ben ik zó blij met de keuze voor PMU op mijn wenkbrauwen en ogen. Mijn dagelijkse make up routine is van een half uur naar 5 minuten gegaan. Ik gebruik nu alleen nog wat poeder op mijn gezicht, een klein beetje mascara op de wimpers, wat lipgloss op de lippen en ik ben klaar voor de dag. Geen gedoe meer met potloden, wattenstaafjes, wenkbrauwpoeder of sjablonen. Het is heerlijk!”

#2 — Ik wil er altijd mooi en verzorgd uitzien

“Soms zijn er avonden waarop ik er fantastisch wil uitzien, mijn make up hoort daar dan ook bij. Tijdens een chique etentje, ’savonds laat op de dansvloer, daarna een romantische nacht met mijn geliefde… Als vrouw wil je dan vaak wel even je make up bekijken en eventueel wat schade beperken. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn make up. Mijn vriendinnen vragen me vaak naar mijn geheim. De PMU is mijn geheim!”

#3 — Ik voel me veel zelfverzekerder in situaties

“Zekerheid en een mooie uitstraling! Dat is wat de PMU voor mij heeft gedaan. In mijn vrije tijd, op vakantie, in de sauna, in het weekend of wanneer ik even snel wat boodschappen doe. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over hoe ik eruit zie. Sinds ik de PMU heb, zie ik er altijd op mijn best uit en dat gevoel is onbetaalbaar.”

#4 — Ik ervaar het gemak van elke ochtend opstaan met een perfecte make up

“Onopgemaakt uit bed komen of onder de douche uit komen is voor mij niet langer een probleem. Omdat mijn wenkbrauwen en eyeliners heel subtiel en natuurlijk zijn gezet met PMU, ziet het er ook mooi uit zonder andere make up. Het benadrukt mijn natuurlijke schoonheid en maakt mijn gezicht krachtiger. Ik start zo elke dag met een lach, dankzij de PMU.”

#5 — Ik zie er feilloos uit bij elke zakelijke bespreking

“Een eerste indruk is ontzettend belangrijk in mijn werk. Ik ben iemand die de hele dag bezig is met verkoopbezoeken aan klanten en daardoor zit ik veel op de weg. Ik wil niet de hele dag in de spiegel kijken om te zien of mijn eyeliner is uitgelopen. Mijn ’look’ moet altijd perfect zijn. Daarom heb ik gekozen voor PMU, het is echt een uitkomst voor me en ik krijg vaak complimenten.”

#6 — Ik heb geen problemen meer met opmaken

“Ik ben nooit goed geweest in mezelf opmaken, ik heb me zelfs wijs gemaakt dat ik het gewoon niet kon! Het hoefde voor mij eigenlijk ook niet eens. Toch voelde ik me zonder make up niet op mijn gemak. Toen is er bij mij de PMU aangebracht: eyeliner, wenkbrauwen én de lipliner. Daardoor is het moeilijkste al gedaan, de vorm zit er al in! Nu ben ik met slechts wat basis make up klaar. Ik vind het nu zelfs leuk om me op te maken. Mijn vriendinnen zijn jaloers, en terecht.”

#7 — Mijn zicht gaat achteruit

“Een paar jaar geleden ging mijn zicht achteruit en waren mijn handen niet meer zo stabiel als in mijn jongere jaren. Daardoor kon ik geen make up meer aanbrengen. Dat vond ik verschrikkelijk, want ik ging altijd helemaal opgemaakt de deur uit. Ik voelde me niet meer zeker als ik de straat op moest. Toen heb ik van mijn dochters als verjaardagskado de lipliner gekregen. Het beste kado ooit! Omdat ik zó blij was met het resultaat, heb ik meteen erna ook de ogen en de wenkbrauwen laten zetten. Ik ga nu weer vol moed de deur uit, dat gevoel is onbetaalbaar!”

#8 — Na een twee uur durende tennis wedstrijd zit mijn make up nog steeds perfect

“Hoe kan het toch dat ná een tenniswedstrijd en vóór de sauna en een fijne warme douche, mijn make up nog steeds perfect zit? Dat vragen mijn vrienden zich af. Voor mij is PMU dé oplossing tot dit mysterie en voor velen zal het een geheim blijven. Misschien is dat een vrouwending…. Dankzij de PMU kan ik gerust sporten, zonder me druk te maken over uitgelopen make up.”

#9 — Ik heb geen tijd voor enige vorm van onderhoud

“Ik ga heel graag naar mijn schoonheidsspecialiste. Maar wegens tijdsgebrek, de kinderen, het huishouden… heb ik steeds minder tijd. De PMU is een paar uurtjes investeren in jezelf elke paar jaar. Ideaal voor mijn drukke bestaan. Nu kan een maandelijkse onderhoudsbeurt bij de schoonheidsspecialiste echt worden benut voor mijn gezicht. Ik had niet gedacht dat de PMU zo vrij van onderhoud zou zijn. Het kost me nu geen extra tijd om er mooi uit te zien.”

#10  — De kostenbesparing per maand is aanzienlijk

“Mijn zus zei dat ik het niet moest doen! Hoe kon ik zoveel geld uitgeven aan de PMU? Totdat we samen hebben uitgerekend wat het nou werkelijk per maand zou kosten. We zijn er daarbij van uit gegaan dat de PMU minimaal 18 maanden blijft zitten, zonder extra kosten. Naar blijkt is het zelfs een stuk goedkoper dan haar maandelijkse manicures. Nu zijn we beiden overtuigd dat de PMU een goede investering is en het geld dubbel en dwars waard! Het gaat tenslotte toch om je uiterlijk, iets wat erg belangrijk is voor ons.”

                

Meer foto’s van voorbeelden van Permanente Make Up kunt u vinden bij Foto’s PMU voor | na.