Eyebrow Microblading

Eyebrow Microblading

 

Eyebrow microblading €350,-

 

Heeft u altijd erg veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Dat wordt met Permanent Make Up weer volledig hersteld.

 

Voor wie?

Wanneer u niet tevreden bent met de huidige vorm van uw wenkbrauwen of het zat bent om steeds een potloodje of sjabloon te gebruiken, dan is Permanente Make Up echt een uitkomst! Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kan met Permanent Make Up volledig worden hersteld en gecorrigeerd. Hierdoor ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauw, door toevoeging van flinterdunne hairstrokes. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de eigen wensen en eisen.

 

De behandeling

Het zetten van de wenkbrauwen door middel van Microblading is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make Up is een speciaal handstuk met een ‘blade’ ontwikkeld, welke samen met dé gerespecteerde hairstroke techniek (een gecompliceerde polsbeweging) gecombineerd is. Het pigmenteren gebeurd dus ook d.m.v. een microblade en niet het apparaat. De aangebrachte haartjes zijn nog dunner en hierdoor niet van echt te onderscheiden.

Bij deze techniek worden schetsen in de huid gezet waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot circa 1  jaar mooi (afhankelijk van het huidtype). Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos.

Indien u nog oude Permanent Make Up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek eerst noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.

De specialist zal bekijken of uw huid het meest geschikt is voor de Microblading techniek, de Hairstroke techniek, de Shadow techniek of een combinatie hiervan. Welke techniek voor u het meest geschikt is, zal besproken worden voorafgaand aan de behandeling.

 

                

 

                

Bij deze wenkbrauwen is de combinatie techniek shadow en microblading (hairstrokes) gebruikt voor een natuurlijk resultaat.

Meer foto’s van voorbeelden van Permanente Make Up kunt u vinden bij Foto’s PMU voor | na.