Huidbehandelingen

Er zijn allerlei soorten huidproblemen, de huid liegt immers nooit! Wij bieden behandelingen aan op het gebied van de meest voorkomende huidaandoeningen.

Wij zijn in het bezit van diverse specialisaties: acné – bindweefsel massage – diverse peelings – permanente make up en elektrische epilatie.

Al onze specialistes zijn op het hoogste niveau opgeleid en gediplomeerd ‘Allround Schoonheidsspecialiste Niveau 4’. Zo zijn we zeer breed vertegenwoordigd op alle gebieden en bieden wij alle specialisaties onder één dak. Hierdoor kiezen klanten uit heel Nederland voor onze salon en krijgt u wat u verdient, namelijk het beste!

Mede door de ernst van de te behandelen huidaandoeningen, houden wij voorafgaand aan de behandeling altijd een uitgebreid intakegesprek. Zo weet u precies wat u mag verwachten, wat de behandeling voor u zal doen en wat de kosten zijn. De kosten zijn mede afhankelijk van het te behandelen gebied en de tijdsduur van de behandeling.

Interesse in één van onze behandelingen? Maak dan direct een afspraak voor een (gratis en vrijblijvend) intakegesprek en wij geven u een helder en passend advies. Een intakegesprek neemt slechts 30 minuten van uw tijd in beslag. Ook leggen we de verschillende behandelingen en technieken uit. Uw eigen vragen en wensen worden uiteraard ook in het intakegesprek besproken.